Ervaringen

ABSOLUTAMENTE RECOMENDABLE / ABSOLUUT AANBEVOLEN.

En estos tiempos de incertidumbre y falta de orientación para una correcta toma de decisiones, miramos a las estrellas, como si pudiéramos encontrar o ver nuestro cuerpo astral. Buscamos la comodidad de que alguien nos oriente en la interpretación de un destino predeterminado por las fuerzas astrales.

In deze onzekere tijden en ons gebrek aan inzicht om de juiste beslissing te kunnen nemen, kijken we naar de sterren, alsof we ons astraal lichaam zouden kunnen ontdekken of zien. We zoeken naar iemand die ons kan helpen om ons te orienteren en te helpen met de juiste interpretatie van de door astrale krachten voorbestemde bestemming

Yo he tenido la inmensa suerte de encontrar a una profesional de mucha valía en el terreno de la astrología, llamada Antoinette, de Amsterdam. Me ha orientado de una manera sutil y muy agradable acerca de la toma de decisiones que tenía pendientes, con alguna retrospección a momentos anteriores totalmente oportunos y acertados. Su manera de transmitir su conocimiento acerca de la visión de quien le ha pedido ayuda es tan precisa que te deja sin posibilidad de más preguntas … solamente hice una pregunta en todo el tiempo que duró la sesión, que fue bastante amplia. Mi reseña es de 5 estrellas y seguro que volveré a requerir sus servicios en un futuro.

Ik heb het immense geluk gehad om kennis te maken met een zeer bekwame professional op het gebied van Astrologie genaamd Antoinette uit Amsterdam. Zij heeft mij op een hele subtiele en aangename manier begeleid bij het inzicht in het nemen van toekomstige beslissingen o.a. door het aanhalen van diverse vroegere gebeurtenissen, welke zij feilloos wist te noemen en benoemen en interpreteren. Haar manier van  overbrengen van haar inzicht in de persoon die haar hulp vraagt is zo precies, dat er geen vragen overblijven … gedurende de hele sessie, welke heel uitgebreid was, heb ik maar 1 vraag gesteld. Mijn waardering is 5 sterren (van 5) en ik zou zeker in de toekomst wederom een beroep doen op haar expertise.

ABSOLUTAMENTE RECOMENDABLE.

¡¡¡ Nos vemos en España Antoinette !!!

Salvador

Murcia (España)

DE SPIJKER OP ZIJN KOP

Een astrologisch consult van Antoinette van der Kaaij is A.L.T.I.J.D de spijker op zijn kop! Hou van jezelf en gun jezelf dit levensadvies op maat!

F. Schouten