ANTOINETTE

Antoinette van der Kaaij

Ik volgde een zesjarige beroepsopleiding astrologie en daarnaast liet ik me inwijden tot Reikimaster.
De opleiding Zwarte Lichten Astrologie bij George Bode en Menno Noordervliet heeft het spirituele proces nog meer op gang gebracht.
Al mijn studies en vervolgopleidingen hebben mij gemaakt tot wie ik nu ben.
Het is een levenslange reis…

In India is het heel normaal om elk jaar een bezoek te brengen aan de astroloog.

Met de horoscoop onder de arm zit je met veel mensen te wachten op de astroloog voor je jaarlijkse prognose.

Mijn reis door India heeft mij geïnspireerd om deze levensstijl toegankelijk en zichtbaar te maken in Nederland.
 
Butterfly Astrology

By Antoinette van der Kaaij

SPECIALITEITEN

  • Geboortehoroscoop
  • Kinderhoroscoop
  • Relatiehoroscoop
  • Dieren-astrologie

EEN PERSOONLIJKE TESTIMONIAL

Een astrologisch consult van Antoinette van der Kaaij is A.L.T.I.J.D de spijker op de kop… en dat vooral in praktische zin. Steeds weer, alweer ruim 19 jaar, bleek dat te gelden voor mij en mijn gezin. Op cruciale beslissingsmomenten of bij het maken van vervolgstappen in het leven (betreffende de opvoeding van drie sterke individuen, studiekeuze / werk, familieverhoudingen en relaties, begeleiding bij kankerdiagnose, planning van data eindexamens, verhuizing etc etc) bleek het advies van Antoinette steeds weer ongekend helder, en achteraf ook altijd precies kloppend, en dat vaak exact op de datum zoals zij deze al had voorzien.

Toch gaat het Antoinette niet zozeer om het voorspellen van de toekomst, maar juist om het aanreiken van de openingen of lichtpuntjes in jouw persoonlijke levensloop, zodat je gegronde beslissingen kunt nemen, of  precies op het moment kunt handelen waarop je kosmisch gezien de ‘sterren’-wind mee hebt. Daarnaast geeft een consult een diep inzicht in de achtergrond van je eigen handelen en persoonlijkheid. Hierdoor vallen dingen op zijn plaats, waardoor je jezelf of je omgeving beter kunt begrijpen. En dit is in vele opzichten helend.

Toen onze drie kinderen klein waren las Antoinette hun horoscopen. Drie mensen, met ieder hun eigen talenten. Drie verschillende handleidingen. Heel handig bij het bepalen van schoolkeuze, het aanbieden van hobby’s, maar ook voor de opvoedingsstrategie, en later in de puberteit bleek ook een advies voor de studiekeuze heel erg ondersteunend.  

In de afgelopen jaren heb ik regelmatig support gevonden door middel van een astrologisch consult van Antoinette, maar ook vrienden en familie naar haar mogen doorverwijzen. En al die mensen sturen daarna op hun beurt ook weer mensen door…

Dit zegt op zich natuurlijk al genoeg!

Dus: Hou van jezelf en gun jezelf dit levensadvies op maat!

F.Schouten

CERTIFICERINGEN

Aangesloten bij de astrologische beroepsvereniging AVN Butterfly Astrology